torsdag 25 september 2014

Smarrig pasta!

Hemköp är min närmsta affär och där handlar vi i stort sett allt! Får deras blad hem varje vecka och de har verkligen goda recept.

Den här veckan lagade vi Pappardelle med sidfläsk(bacon) och kantareller.

Att fota mat är inte enkelt men jag kan garantera att den smakade super!!!


200 gr skivat sidfläsk (vi tog bacon i brist på detta)
1 gul läk, finskuren
250 gr kantareller
2 vitlöksklyftor
Smör
Färsk timjan
2 dl grädde
Parmesan
Pappardelle

Stek baconet och dela i  mindre bitar. Stek svampen, först utan smör så att vattnet dunstar. Tillsätt smör, lök och vitlök, Fräs på. Till sätt grädde och puttar ihop. Salta peppra.
Blanda den kokade svampen med bacon och sås. Toppa med parmesan. Jag tog ytterligare färsk timjan efter att jag tagit bilden.


Inga kommentarer: